Péntek, 2024-03-29, 15:23:51
Üdvözöllek Vendég

Kono Michi - Fansub

Főoldal » 2014 » Január » 21 » Téli szezon
00:11:43
Téli szezon
Bizonyára annyira nem furcsálljátok, de se én (Kentaur) sem pedig Coskiants nem tervezett a télre semmi. 
De közbe jött valami és ezúton is szeretnénk köszönteni legújabb tagunkat, név szerint ryan-t. aki elhozza nektek a 
Nobunaga the Fool című animét. Utólag kiegészült a projektek listája a Pupa című psziho-horror animével,
előszónak annyit, hogy a blu-ray viszonylag gyorsan megjelenik hozzá, tehát hamar cserélni tudjuk a TV miatt cenzúrált
jeleneteket.

Fordító: ryan
Formázó: Kentaur, ryan
Időzítő: Kentaur, ryan
Lektor: Coskiants, Kentaur
Fordító: ryan
Formázó: Kentaur, ryan
Időzítő: Kentaur, ryan
Lektor: Coskiants
Nobunaga the FoolFórum:PupaFórum:
Ismertető:Ismertető:


Kategória: Projectek hírek | Megtekintések száma: 443 | Hozzáadta:: Kentaur | Címkék (kulcsszavak): Téli szezon | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 6
0
4 Laja76   (2014-01-31 15:37:41) [Bejegyzés]
Ehh nem tudom szerkeszteni. Úgy értettem, hogy nem lesz  nézhető magyarul feliratozva.  Még egy dolog. Ha  a c3-at nem fordítjátok, vagy esetleg többen fordították volna, akkor lehet meg se talállak benneteket.

0
6 Kentaur   (2014-01-31 19:28:15) [Bejegyzés]
Elképzelhető, de még én, hogy úgy mondjam nem jártam fórumokra. Csak akkor vettem észre, hogy a Chihana is elvállalta amikor csinálni akartam neki egy fórumot (előtte még egyszer nem tettem be a "lábamat" a ki mit fordítba).
Ezt a "...nem lesz nézhető magyarul feliratozva." valahogy nem igazán értem.

0
1 Laja76   (2014-01-25 17:12:09) [Bejegyzés]
Sziasztok. A Pupát a Black Ryuu Team fordítja, két részt már láttam az indán.

0
2 Kentaur   (2014-01-25 18:12:55) [Bejegyzés]
Igen tudom/tudjuk, hogy ők is és a NLGS is viszi, de ez nem kizáró ok arra, hogy nem vihetjük.
Ha a fordító szeretné csinálni akkor had csinálja.
És ha jól emlékszem ebbe a 「Black Ryuu Team」-ben van az az indás feltöltő is, aki már isten tudja hány animébe bele kezdegetett, és a Pupa amúgy sem egy extra hosszú anime (sor terjedelemben nézve), így azzal természetesen ők is gyorsan haladnak. De hogy befogják-e fejezni az ebben az esetben igen csak megkérdőjelezhető.

0
3 Laja76   (2014-01-31 15:32:13) [Bejegyzés]
Ki tudja. Helyes, hogy a fordító  dönti el, hogy mit fordít, csak...
Olyan kevés fordító van, és ha többen fordítják ugyanazt, akkor még több anime  lesz nézhető magyarul. Tavaly is biztos volt olyan, amit senki sem vitt, régebbiekről nem is beszélve. Ha nem sajnáljátok a belefektetett energiát, akkor hajrá.
Tényleg jó lenne már egy oldal, ahol mindenki összegyűlne megbeszélni, hogy mit fordít, de ha már egy kimarad, akkor annak sincs értelme. Ez azért egy kicsit lehangoló. Most, hogy az AA is bekavart, még nehezebb lesz követni.

0
5 Kentaur   (2014-01-31 19:12:27) [Bejegyzés]
Az AA-sok szerény véleményem szerint, csak a saját 「maszlagukat」 rakták ki, az után, hogy törölték a hal című film fórumját a 「ki mit fordít」-ból (holott őket is beírtam), ráadásnak december 31.-én feltöltöttem hozzájuk a feliratot is, MAJD január 7.-én valamikor este körül törölték. Erre nem tudok mást mondani, mint hogy korrupt, és a felirat gyűjtő funkciót is csak azért szüntették be, mert nagyobb csapatok (Pl.: US), nem tölt fel hozzájuk feliratot ,hogy növelhessék a nézettségüket.
Egyszerűen bele untak a pitizésbe és úgy döntöttek, hogy felfüggesztik a gyűjtést, nos ezzel gyakorlatilag maguk alatt vágják a fát, mert így már a legtöbben nem érzik lényegnek azt, hogy feltöltsék egy ilyen oldalra. (Többek között mi is, kicsit azért már sok volt.)

És, hogy a fordításos kérdésre is válaszoljak, olyan animét nem erőltetek rá senkire sem, ami nem érdekli, mert az csapat bomláshoz vezet, és a későbbi szezonból már mást is vihet majd amit lehet, hogy senki sem fog vinni, elvégre ilyenkor már könnyebben lehet irányítani a dolgokat.

Mellette még megjegyzem azt, hogy a téli szezon amúgy sem hozott magával valami hűű, de nagy durranásokat. A tavalyi őszi és nyári milliószor jobb projekt lehetőségeket biztosított.

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]