| Következő szezon | 
|  | 
| 
					| Kentaur | Dátum: Csütörtök, 2014-02-06, 10:46:10 | Üzenet # 1 |  |  Főadmin Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 119 Állapot: Offline | Itt bátran beszélhettek velünk a következő szezont tartalmazó animékkel kapcsolatban, hogy melyiket szeretnétek esetleg jobban. A következő szezon természetesen a tavaszi lesz.

|  |  |  |  | 
| 
					| Kentaur | Dátum: Csütörtök, 2014-02-06, 10:52:53 | Üzenet # 2 |  |  Főadmin Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 119 Állapot: Offline | Személy szerint vinnék animét, már több jelöltem is van, csak egy a baj, hogy idén fogok érettségizni...   Mindenesetre a jelenlegi van... 3 anime amivel szemezgetek, de ezekre nem hiszem, hogy sor kerül mert, úgy is megcsinálja ezeket néhány másik csapat.
 Minden esetre azért leírom:
 - Black Bullet
 - Gokukoku no Brynhildr
 - Hitsugi no Chaika

|  |  |  |  | 
| 
					| Coskiants | Dátum: Péntek, 2014-02-07, 16:11:01 | Üzenet # 3 |  |  Közlegény Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 12 Állapot: Offline | Húh, hát én ha tehetném és 3szor annyi időm lenne, mint amennyi adatik egy napra - meg a lustálkodásom is beleférne - akkor a következő dolgokat venném számba: Ami biztos:    - Haikyuu!! című anime és a Mekaku City Actors (abszolúz szezonosak!)
 - Shitsuji-sama no Okiniiri című manga is valószínűsíthető a részemről, mivel ezt egyszer elkezdték és abbamaradt, nekem pedig tetszik
   Még gondolkodom a Private Prince című mangán is, mivel a mangaka Maki Enjouji és tőle imádom a Happi Marit és a Dears Brotherst.

Amennyiben van kérdés, kérés tőlem bátran bármikor lehet:)
 |  |  |  |  |