Péntek, 2024-06-21, 17:47:33
Üdvözöllek Vendég

Kono Michi - Fansub

Főoldal » 2014 » Február » 19 » Kódoló csomag telepítés
22:36:27
Kódoló csomag telepítés
Mivel sok panasz érkezett, az újításommal kapcsolatban, ezért a hiba forrásának felkutatásával foglalkoztam részben az utóbbi időben és véglegesen Coskiants esete után értettem meg, hogy mért megy egyeseknél és másoknál mért nem megy.
Kérem szépen azért, mert nincs a gépeteken kódoló csomag (codec pack), és itthon én amolyan rendszergazda vagyok, ezért az összes gépre feltelepítettem az általam használt kódoló csomagot, és így nem tudtam egyik gépen sem észlelni a hibát.
Coskiants jelezte nekem, hogy beáll a gépe, amikor újra meg akarta nézni Tokyo Ravens 13. de már font mellékletet tartalmazó felirattal, felraktam neki a K-lite-ot és gond nélkül ment.
Itt (vagy menj a menüknél a 「Kódoló csomag telepítés」-re) leírom, hogy mit kell tenni, holnap videót is készítek hozzá. (Mac operációs rendszerhez egy ide látogató személy segédkezett nekem, és segítő videót is készített nektek, az övével együtt az enyém is holnap fog felkerülni).
Kategória: Oldal Hírek | Megtekintések száma: 396 | Hozzáadta:: Kentaur | Címkék (kulcsszavak): Kódoló csomag telepítés | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]